Next page Previous emoji

Recent Emojitweets

Partying Face 16

myEmoji
myEmoji @myEmoji
Happppppyyyyyyy birthdayyyyyyyyyyyy til deg som eier hjerta mitt
Det er en million ting jeg skulle ønske jeg kunne si til deg. Jeg elsker deg så mye at jeg vet ikke om jeg kan fullføre dette avsnittet, fordi ord virkelig ikke kan forklare kjærligheten min til deg, jeg føler at Jeg er den heldigste gutten som har deg i livet mitt, og ærlig talt, jeg ser ingen vei uten deg i livet mitt og ser fremtiden min med deg. Når vi er sammen, kan vi overvinne frykten i livet vårt. Jeg elsker deg fordi når jeg er med deg, føler jeg meg som en annen person. Jeg elsker deg fordi du gjør meg glad når jeg er trist. Jeg elsker deg fordi du gjør meg stolt hver eneste dag. Jeg elsker deg fordi jeg føler meg trygg rundt deg. Jeg elsker deg fordi det er ubegrensede grunner til å elske deg. du gjør meg glad hver dag jeg smiler hver gang jeg er sammen med deg. Jeg vil bare si TAKK FOR ALT …. For at du tåler mine konstante humørsvingninger og min irriterende side, takk for at du hjelper meg når jeg trenger hjelp‍🩹, og for at du lytter til meg hver gang jeg er trist, du har også formet meg til en bedre person, og jeg vil si takk for det. Selv om jeg ikke er med deg denne bursdagen, håper jeg på mange flere felles bursdagsfeiringer i fremtiden. Gratulerer med dagen Babe. Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke.
29 Jan 24 copy & paste +upvote -downvote Happppppyyyyyyy🥳🥳 birthdayyyyyyyyyyyy🥳🎂 til deg som eier hjerta mitt❤️😍 Det er en million ting jeg skulle ønske jeg kunne si til deg🤩. Jeg elsker deg så mye at jeg vet ikke om jeg kan fullføre dette avsnittet😘💚, fordi ord virkelig ikke kan forklare kjærligheten min til deg💗💝, jeg føler at Jeg er den heldigste gutten som har deg i livet mitt💞❣️, og ærlig talt, jeg ser ingen vei uten deg i livet mitt og ser fremtiden min med deg🌍💋. Når vi er sammen, kan vi overvinne frykten i livet vårt🔋💌. Jeg elsker deg fordi når jeg er med deg🌻🔥, føler jeg meg som en annen person💘. Jeg elsker deg fordi du gjør meg glad når jeg er trist🥰🔋. Jeg elsker deg fordi du gjør meg stolt hver eneste dag😎😚. Jeg elsker deg fordi jeg føler meg trygg rundt deg👑😍. Jeg elsker deg fordi det er ubegrensede grunner til å elske deg❤️💗. du gjør meg glad hver dag jeg smiler😊 hver gang jeg er sammen med deg😇💞. Jeg vil bare si TAKK FOR ALT …. For at du tåler mine konstante humørsvingninger og min irriterende side😑🥺, takk for at du hjelper meg når jeg trenger hjelp🤕❤️‍🩹, og for at du lytter til meg hver gang jeg er trist🛠🔋, du har også formet meg til en bedre person🤩❤️, og jeg vil si takk for det💝. Selv om jeg ikke er med deg denne bursdagen🎂😢, håper jeg på mange flere felles bursdagsfeiringer i fremtiden🥳🙏. Gratulerer med dagen Babe🧸🔐. Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke❤️💍👑.
myEmoji
myEmoji @myEmoji
27 Jan 24 copy & paste +upvote -downvote 🥳😇🙂😉😅
Previous emoji Next page

Like Partying Face Recent Emojitweets 16?

Smileys & People Category: The Emoticon Category! Smileys, faces, person bowing deeply, man with red face, hearts, hand gestures. Happy. Previous category name: Smileys. View the gallery.

Copy & Paste Codes

Loading
http://www.iemoji.com/view/emojitweets/2725/smileys-people/partying-face/recent/16