Next Emoji Previous emoji

Chronological Emojitweets

Green Salad 176

myEmoji
myEmoji @myEmoji
Моя історія здорового харчування
Я знаю, що правильне харчування це здорове харчування яке надає мені силу, красоту та здоров*я. Гіпократ казав "Скажи мені, чим ти харчуєшся, і я скажу, чим ти хворієш". Також він казав: "Нехай ваша їжа буде для вас ліками, а ліки - їжою". Мені подобається цей вислів та я його застосовую в своєму житті.
З харчуванням пов'язані всі життєво важливі функції організму. Воно - джерело розвитку тканин та клітин, їх постійного оновлення, насичення людини енергією. Неправильне харчування - як надлишкове, так і недостатнє - здатне завдати істотної шкоди здоров'ю людини в будь-якому віці.
Мій раціон складається з фруктів, овочів, нежирного м*яса, цільнозернових виробів, достатньої кількості води. Переважно в моєму раціоні знаходятся овощі та фрукти, так як в цих продуктах є багато . М*ясо, це головне джерело білку . Цільнозернові вироби це джерело корисних углеводів, які нам дуже потрібні для нашої діяльності, енергії . З самого дитинства в мене не було здорового харчування або звичок, але через деякий час я захотіла привести своє харчування до ладу, тому за допомогою сили волі я дійшла до відмінного результату свого раціону харчування. За своїм досвідом можу сказати, змінити свої уподобання в їжі не так вже й складно. Викликані цим невеликі тимчасові незручності навряд чи можуть переважити користь для організму, яку здатне дати людині правильне харчування.
21 Apr 24 copy & paste +upvote -downvote Моя історія здорового харчування 🥗💪 Я знаю, що правильне харчування це здорове харчування яке надає мені силу, красоту та здоров*я. Гіпократ казав "Скажи мені, чим ти харчуєшся, і я скажу, чим ти хворієш". Також він казав: "Нехай ваша їжа буде для вас ліками, а ліки - їжою". Мені подобається цей вислів та я його застосовую в своєму житті. З харчуванням пов'язані всі життєво важливі функції організму. Воно - джерело розвитку тканин та клітин, їх постійного оновлення, насичення людини енергією. Неправильне харчування - як надлишкове, так і недостатнє - здатне завдати істотної шкоди здоров'ю людини в будь-якому віці. Мій раціон складається з 🍎 фруктів, 🥒🍅 овочів, 🍗 нежирного м*яса, 🍞 цільнозернових виробів, 🍵 достатньої кількості води. Переважно в моєму раціоні знаходятся овощі та фрукти, так як в цих продуктах є багато 🍎🍌🥬🥦🥔. М*ясо, це головне джерело білку 🥚🥩. Цільнозернові вироби це джерело корисних углеводів, які нам дуже потрібні для нашої діяльності, енергії 🧘‍♀️⛹️‍♀️🥇. З самого дитинства в мене не було здорового харчування або звичок, але через деякий час я захотіла привести своє харчування до ладу, тому за допомогою сили волі я дійшла до відмінного результату свого раціону харчування. За своїм досвідом можу сказати, змінити свої уподобання в їжі не так вже й складно. Викликані цим невеликі тимчасові незручності навряд чи можуть переважити користь для організму, яку здатне дати людині правильне харчування. 🙏🧀🍗🥒🍎🍞
Previous emoji Next Emoji

Like Green Salad Chronological Emojitweets 176?

Food & Drink Category: Edible emoji can be found here. Fruits, vegetables, candy, popcorn, pizza. They finally made a taco emoji! So many to try in just one sitting!

Copy & Paste Codes

Loading
https://www.iemoji.com/view/emojitweets/2426/food-drink/green-salad/chronological/176